Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Steun ONS en KiKa en speel mee voor mooie prijzen bij de VriendenLoterij

Steun ONS en KiKa en speel mee voor mooie prijzen bij de VriendenLoterij

Op maandag 25 november a.s. organiseren de vereniging en de commissie van het Jorn Feenstra Toernooi een belactie in samenwerking met de VriendenLoterij om zo samen geld in te zamelen.

Van elke ontvangen euro gaat maar liefst de helft van het bedrag naar stichting KiKa. Dit bedrag zal tijdens de toernooidag van het Jorn Feenstra Toernooi aan de cheque worden toegevoegd. De andere helft gaat naar de vereniging voor het opleidingsprogramma voor alle jeugdtrainers. Een deel van het budget zal besteed worden aan leerroute B; voor meer gevorderde trainers en het andere deel zal besteed worden aan leerroute A; voor beginnende trainers. Het budget wordt o.a. ingezet voor onkostenvergoedingen voor gastsprekers, voor aanschaf van benodigde materialen etc.

Op maandag 25 november tussen 18.30 uur en 21.30 uur kun je een telefoontje verwachten van een van onze leden met de oproep mee te spelen voor de VriendenLoterij. Het is de moeite waard want met je lot:

  • Steun je Kika in de strijd tegen kinderkanker.
  • Steun je de vereniging door bij te dragen aan het mogelijk maken van het opleidingsprogramma voor jeugdtrainers.
  • Maak je eenmalig of maandelijks kans op fantastische prijzen via de Vriendenloterij.
  • Houd je telefoon op genoemde dag en tijd dus extra in de gaten.

Mocht je niet gebeld willen worden laat ons dat weten door een mail te sturen naar info@jornfeenstratoernooi.nl met ‘nee, dank je’. Jullie zullen ook per mail hierover geïnformeerd worden.

Namens vereniging en het Jorn Feenstra Toernooi

Douwe Jan van der Wal

Voorzitter Jorn Feenstra Toernooi

Voor meer informatie bekijk ook eens www.jornfeenstratoernooi.nl

Delen