Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

The 18 Days Challenge voor jeugdspelers i.p.v. voetbal t/m 31 maart!

The 18 Days Challenge voor jeugdspelers i.p.v. voetbal t/m 31 maart! 

In verband met het Corona-virus zijn alle wedstrijden tot en met dinsdag 31 maart afgelast en zal er niet getraind worden. Zaterdag 14 maart zal het eerste moment zijn dat er geen voetbalactiviteiten zijn. Dat zijn maar liefst 18 dagen tot de volgende berichtgeving over eventuele verdere maatregelen. Daarom start ONS Sneek met The 18 Days Challenge, zodat spelers thuis allerlei voetbal uitdagingen kunnen aangaan. 

1. Elke dag een Challenge

Iedere dag wordt er een nieuwe challenge gedeeld via de Social-Media kanalen van ONS Sneek. De eerste Challenge zal gedeeld worden op zaterdag 14 maart.

2. Film de Challenge

Vraag iemand om jou te filmen terwijl je de Challenge uitvoert.

3. Deel met je trainer

Vervolgens stuur je de video op naar je trainer via de WhatsApp en verdien je punten. De trainer noteert jouw punten in het klassement van The 18 Days Challenge. 

Schermafbeelding 2020-03-13 om 12.03.59

Maak kans op leuke prijzen

De drie spelers uit de jeugdopleiding die de meeste challenges hebben voltooid en die daarbij de meeste punten hebben behaald, maken kans op mooie prijzen. 

Wij zullen alleen Challenges uitwerken die overeenkomen met de richtlijnen en de maatregelen van de autoriteiten m.b.t. het Corona-virus. Dat betekent dat het voornamelijk individuele Challenges zijn die spelers thuis kunnen uitvoeren. Volg bij de deelname aan The 18 Days Challenge altijd de richtlijnen van de autoriteiten en bepaal zelf of je wel/niet wilt deelnemen aan de verschillende Challenges. 

Houd de berichtgeving van ONS Sneek in de gaten: Klik hier.

Berichtgeving vanuit de KNVB: Klik hier.

Tips van het RIVM: Klik hier.

The 18 days chalenge (1)

Voor vragen over de Challenge neem dan contact op met het Hoofd Voetbalzaken.

Email: douwejan.vdwal@gmail.com

Tel: 06-34013951

Delen