Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Trainingen- en activiteiten in de herfstvakantie

Activiteiten herfstvakantie 2020

Volgende week is het herfstvakantie. De club heeft besloten dat er dit jaar in de schoolvakanties (herfstvakantie, voorjaarsvakantie, meivakantie) op maandagen en dinsdagen niet getraind wordt. Vanaf woensdag worden alle trainingen weer hervat. Dit besluit is genomen, omdat wij het hele jaar door veel vragen van onze trainers en spelers en wij denken dat het goed is als zij deze dagen tijd hebben voor andere activiteiten.

Er zijn naast de trainingen, die vanaf woensdag weer worden hervat, ook nog twee andere leuke activiteiten om aan deel te nemen.

Vriendjes- en vriendinnendag

Op woensdag 14 oktober is er van 17:00 – 19:00u een speciale training voor alle teams uit het circuitmodel (Champions t/m de JO10). Alle spelers mogen namelijk een vriendje- of vriendinnetje uitnodigen om mee te gaan naar de training. Er zal twee uren getraind worden, van 17:00 – 19:00u. Tijdens de trainingen worden allerlei leuke sport- en spelvormen aangeboden en tussendoor zorgt de club voor ranja en een stukje fruit.

Iedereen wordt om 16:45u op de club verwacht. De ouders zijn i.v.m. de corona-maatregelen nog niet welkom op het sportpark, maar wij zullen ervoor zorgen dat er iemand bij de ingang staat om de kinderen op te vangen.

Jonger Oranje Talentendag

Op donderdag 15 oktober wordt de Jonger Oranje Talentendag georganiseerd bij ONS Sneek. Voor meer informatie kun je hier klikken: https://www.onssneek.nl/wp/talentendag-jonger-oranje-bij-ons-sneek/.

Clinic BSO Fantifit

Op vrijdag 16 oktober organiseert ONS Sneek in samenwerking met BSO Fantifit een voetbalclinic op het Schuttersveld. Deze clinic is van 12:00 – 13:00u. Ook leden van ONS Sneek zijn hier welkom. Als je interesse hebt kun je mailen naar douwejan.vdwal@gmail.com.

Delen