Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Trainingen voorjaarsvakantie 2020

Trainingen voorjaarsvakantie

Van maandag 17 februari t/m vrijdag 21 februari is het voorjaarsvakantie. Voor alle jeugdteams zullen de trainingen in de vakantie gewoon doorgaan op de reguliere tijden. 

Er is voor gekozen om in de schoolvakanties door te trainen, omdat er in de veel gevallen ook op zaterdag weer gevoetbald wordt. Daarnaast willen wij de kinderen juist in de schoolvakanties de mogelijkheid bieden om lekker te kunnen voetballen, omdat ze hier dan extra tijd en energie voor hebben.

Daarop is één uitzondering gemaakt voor de trainingen van het circuitmodel. De training van het circuitmodel op maandag 17 februari van 16:00 – 17:00 uur zal NIET doorgaan. De training op woensdag 19 februari zal WEL doorgaan.

Op woensdag 19 februari is er een aangepast programma voor het circuitmodel i.v.m. de vakantie. Er wordt dan een vriendjes/vriendinnenmiddag georganiseerd, waarbij iedereen een vriendje of vriendinnetje mee mag nemen. Ken jij iemand van school of uit de buurt die het leuk vindt om eens mee te trainen, dan kun je hen hiervoor uitnodigen.

Alle teams worden dan om 15:45 uur verwacht, zodat we om 16:00 uur kunnen starten met het programma. Van 16:00 – 18:00 uur zullen wij dan een leuk programma organiseren met een toernooi-vorm en een allerlei sport- en spelvormen. Tussendoor zorgen wij voor wat te eten en te drinken.

Mochten jullie in de schoolvakantie verhinderd zijn, geef dit dan op tijd aan bij je trainer, zodat die hier rekening mee kan houden i.v.m. de aantallen.

Als jullie hier nog vragen over hebben, dan kun je contact opnemen met Douwe Jan van der Wal.

Delen