Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

V2. Teamindelingen ONS Sneek seizoen 2020-2021

V2. Teamindelingen ONS Sneek seizoen 2020-2021

Voor de zomervakantie werd een eerste concept van de teamindelingen gepubliceerd. In de zomerperiode zijn er verschillende mutaties geweest. O.a. door deze mutaties kwamen wij voor een aantal dilemma’s te staan in verschillende leeftijdscategorieën. Daar hebben wij de afgelopen twee weken, in overleg met de betrokkenen, een zo goed mogelijke oplossing voor proberen te vinden. Degene op wie dit betrekking heeft, is hier inmiddels over geïnformeerd.

Aangezien deze week ook de trainingen voor de jongste jeugd, en de tweede & derde teams weer gaan starten, wilde wij voor de volledigheid de nieuwe versie van de teamindelingen op de website publiceren.

V2. Teamindeling seizoen 2020-2021

Als leiders een groepsapp willen aanmaken, dan kunnen zij de contactgegevens opvragen bij de leeftijdscoördinator. Informatie over het trainingsschema, de kick-off bijeenkomsten en andere informatie over de start van het seizoen is terug te lezen in een vorig website bericht: http://www.onssneek.nl/wp/overzicht-communicatie-start-seizoen-voor-jeugdteams/.

Heel veel plezier en succes dit voetbalseizoen!

Delen