Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Vacature hoofdtrainer ONS Sneek JO17-1

Regionale Jeugdopleiding opleiding ONS Sneek 2024-2025

ONS Sneek is een ambitieuze club met de missie om een optimale leeromgeving te creëren waarin spelers sportief en persoonlijk het maximale uit zichzelf kunnen halen. Dat willen wij bereiken door middel van een concrete opleidingsvisie, waarbij aandacht is voor de visie op de leeromgeving, de visie op attitude van spelers en de visie op speelwijze. Kenmerkend aan de opleidingsvisie is dat de verschillende leeftijdsfasen zijn uitgewerkt op basis van het Long-Term Athlete Development model en dat op basis van de kenmerken per leeftijdsfase een doorlopende ontwikkelingslijn is ontwikkeld. Daarbij is aandacht voor zaken als zelfregulatie, de principes van motorisch leren, persoonsvorming en spelprincipes.

Beschikbare functie
● Hoofdtrainer JO17-1 (divisie landelijk)

Welk type trainer past bij ONS Sneek
Een jeugdtrainer van ONS Sneek is ambitieus. De trainer kenmerkt zich door zijn nieuwsgierigheid en zijn drive om te leren. De jeugdtrainer van ONS Sneek is geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen binnen de sport en is hiervan goed op de hoogte. Het is een trainer die vooruitstrevend is en die experimenteert. Een trainer die open staat voor andere inzichten en die hiervan probeert te leren. De jeugdtrainer van ONS Sneek heeft een passie voor voetbal, heeft als missie om iedere speler te helpen om het maximale uit zichzelf te halen en heeft bij voorkeur een pedagogische achtergrond.

Beschikbare faciliteiten
Bij ONS Sneek willen wij een omgeving creëren waar ambitieuze trainers zich kunnen doorontwikkelen en waar zij optimaal gefaciliteerd worden.
● Je werkt met de meest talentvolle jeugdspelers uit de regio.
● Je werkt in een team met jonge en ambitieuze trainers, die onderling veel contact hebben, ideeën uitwisselen en met elkaar sparren om elkaar verder te helpen.
● Je kunt samenwerken met ondersteunende staf zoals een loop- en coordinatietrainer die eens per week een deel van de training verzorgd en je wordt ondersteund door de technisch coördinator jeugd.
● Medische begeleiding wordt verzorgd door Fysio-Actief, waarbij een professional jou als adviseert en ondersteunt m.b.t. de revalidatie van spelers.
● Je krijgt een NACSports licentie om gefilmde wedstrijden en trainingen te analyseren.
● Er wordt een intern opleidingsprogramma aangeboden, bestaande uit maandelijkse thema-bijeenkomsten, een train-de-trainer programma en drie individuele coachgesprekken per jaar.

Wij bieden je de mogelijkheid om door te groeien binnen de vereniging. Wil jij werken met de meest talentvolle spelers uit de regio? Wil je werken in een vooruitstrevende omgeving en wil jij je doorontwikkelen als trainer/coach? Stuur dan je CV en motivatie naar het Hoofd Voetbalzaken, Arno Nijenbanning.

Contactgegevens
Mail: hoofdvoetbalzaken@onssneek.nl

Delen