Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Vacature trainers circuitmodel – ONS Sneek 2022-2023

ONS Sneek is een ambitieuze club met de missie om een optimale leeromgeving te creëren waarin spelers sportief en persoonlijk het maximale uit zichzelf kunnen halen. Dat willen wij bereiken door middel van een concrete opleidingsvisie, waarbij aandacht is voor de visie op de leeromgeving, de visie op attitude van spelers en de visie op speelwijze.

Beschikbare functies

Voor het seizoen 2022-2023 zijn wij op zoek naar trainers voor het circuitmodel. In het circuitmodel trainen alle jeugdteams t/m de JO10. Voor deze teams zijn wij op zoek naar ambitieuze jeugdtrainers die zich graag willen ontwikkelen. Als trainer voor deze teams verzorg je twee keer per week de trainingen.

Trainingstijden:

Maandag: 16:30 – 17:30u en 17:30 – 18:30u.

Woensdag: 17:00 – 18:00u en 18:00 – 19:00u.

Welk type trainer past bij ONS Sneek

Een jeugdtrainer van ONS Sneek is ambitieus en wil zich graag ontwikkelen. Het is een trainer die het leuk vindt om met kinderen/jongeren te werken en die een passie heeft voor voetbal. De jeugdtrainer van ONS Sneek streeft ernaar om iedere speler met plezier op zijn eigen niveau te laten voetballen en zorgt ervoor dat iedere speler zich gedurende het seizoen kan ontwikkelen.

Beschikbare faciliteiten

Bij ONS Sneek willen wij een omgeving creëren waar ambitieuze trainers zich kunnen ontwikkelen en waar zij optimaal gefaciliteerd worden.

  • Je werkt met een groep gedreven en gemotiveerde spelers die plezier beleven aan het spel.
  • Je werkt in een team met jonge en ambitieuze trainers, die onderling veel contact hebben, ideeën uitwisselen en met elkaar sparren om elkaar verder te helpen.
  • Er wordt een intern opleidingsprogramma aangeboden, met maandelijkse themabijeenkomsten. Tijdens de bijeenkomsten leer je over pedagogiek, didactiek en kom je in aanraking met thema’s uit het technisch beleidsplan.
  • Ook is er een train-de-trainer programma, waarbij ervaren trainers met jou meekijken om je tips te geven en te helpen in je ontwikkeling.

Daarnaast bieden wij trainers de mogelijkheid om door te groeien binnen de vereniging.

Wil jij je ontwikkelen als trainer en wil je werken met gemotiveerde spelers? Wil jij werken in een omgeving waarin je goed begeleid wordt? Stuur dan je CV en je motivatie naar Arno Nijenbanning, Hoofd Voetbalzaken bij ONS Sneek.

Telefoon: 06-20485113

Mail: arnonijenbanning@hotmail.com

Delen