Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Voorronde H.J. Drost Penalty-bokaal 8-10-22

De deelnemers in de rust van ONS Sneek – Broekster Boys zijn:

JURRE KUIPERS

Ik ben Jurre Kuipers. Ik ben 9 jaar. Ik ben jarig op 2 april. Mijn heit en mem zijn Andries en Baukje. Ik heb drie zusjes Sanne Marije, Jelbrich en Yildau. Ik zit in groep 6b van De Vuurvlinder. Mijn juf is juf Sjoukje. Mijn trainers zijn Max en Ruben. Mijn leider is Frank Stienstra. Ik vind lekker een bal trappen het leukst. Het is mijn tweede seizoen bij ONS. Via een kennis ben ik bij ONS gekomen. Ik speel in JO10-3. Ik speel het liefst als verdediger. Ik ben goed in de bal afpakken van de tegenstander. Ik moet nog trainen op het hoog houden. Op de training doe ik het liefst een partijtje. Alle spelers bij ONS Sneek 1 zijn goed. Steven Berghuis is mijn favoriete speler in het betaalde voetbal. Mijn favoriete club in het betaalde voetbal is Ajax. Wat ik later wil worden weet ik niet. Ik wil geen dokter worden. Ik eet het liefst patat en pannenkoeken. Ik lust geen spruitjes. Ik kijk graag naar Stuk TV. Mijn favoriete muziek zijn Imagine Dragons. Ik doe alleen aan voetbal. Mijn hobby’s zijn gamen op de x box, spelletjes doen en met lego spelen. Ik weet niet hoeveel penalty’s ik scoor.

JOY KOEHOORN

Ik ben Joy Koehoorn. Ik ben 8 jaar. Ik ben jarig op 10 oktober. Mijn mama heet Marscha, mijn vader Alex. Ik heb twee zusjes Faith en Jill. Ik zit in groep 5 van de Simon Havinga-school. Mijn juffen zijn juf Lia en juf Wendy. Mijn trainer is Max, de andere trainer weet ik niet meer hoe die heet. Mijn leider is Frank. Ik vind alles leuk aan voetbal. Het is mijn eerste jaar bij ONS. Ik speel in JO10-3. Ik speel overal en nergens. Ik ben goed in harde passes. Op overspelen moet ik nog trainen. Ik speel op de training het liefst een partijtje. Mijn favoriete speler is Antony. Mijn favoriete club in het betaalde voetbal is Ajax. Ik wil later voetballer worden, maar geen ballerina. Het liefst eet ik aardappels. Geen spruitjes. Ik kijk op tv graag naar de eredivisie. Van alles is mijn favoriete muziek. Ik doe alleen aan voetballen. Ik hoop alle penalty’ s te scoren.

SIL VALLINGA

Ik ben Sil Vallinga. Ik ben 9 jaar. Ik ben jarig op 27 januari. Mijn vader heet Bente, mijn moeder Margot. Mijn broer heet Levie. Ik zit in groep 6 van Master Sneek. Mijn  juf is juf Melanie. Mijn trainer is Sander. Mijn leider is Frank. Als team samenwerken vind ik leuk aan voetbal. Ik speel nu een jaar bij ONS. Waarom bij ONS? Vanwege de goede jeugdopleiding. Ik speel in JO10-3. Ik kan overal spelen. Ik ben goed in hard schieten en passes. Op overspelen moet ik nog trainen. Het liefst speel ik een partijtje op de training. Mijn favoriete speler is Thomas Careman (die speelt niet bij ONS Sneek maar bij Oranje Nassau uit Groningen, red.). Ik heb geen favoriete speler in het betaalde voetbal. Mijn favoriete club in het betaalde voetbal is SC Heerenveen. Ik wil later piloot worden, maar geen schilder. Ik eet het liefst gamba’s van de wok en groente. Popmuziek is mijn favoriet. Mijn hobby is kleine trom slaan bij Advendo. Ik ga vijf penalty’s scoren.

 

Delen