Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Vrijdag 17 december – laatste training Multiskills voor de winterstop

Vrijdag 17 december – laatste training Multiskills voor de winterstop

Dit najaar zijn wij bij ONS Sneek gestart met een Multiskills programma. Dit is een programma gericht op breed motorische ontwikkeling, voor alle kinderen van 6 t/m 12 jaar uit de gemeente Sùdwest Fryslân.

De afgelopen maanden hebben de kinderen allerlei leuke- en gevarieerde beweegactiviteiten gedaan. Denk daarbij aan het spelen van partijvormen met een ooglapje op, of met een bril waarbij de onderkant van de bril is afgeschermd. Of het spelen van partijvormen met allerlei verschillende ballen (grote voetbal, kleine voetbal, volleybal, ASM voetbal (bal met een afwijking van 11%) etc. Allemaal mooie vormen om het oriëntatievermogen en het aanpassingsvermogen van spelers te ontwikkelen.

Naast het voetballen worden ook allerlei andere oefeningen gedaan. Een pass- en trapvorm waarbij spelers met een frisbee overgooien of allerlei verschillende tik- en loopspellen.

De trainingen van Multiskills zijn zeer gevarieerd en veelzijdig, zodat kinderen zich breed motorisch kunnen ontwikkelen.

Na de winterstop zullen de activiteiten van Multiskills weer hervat worden.

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en wil jij ook kosteloos deelnemen aan de Multiskills activiteiten op vrijdagmidadg? Meld je dan aan door een mail te sturen naar hoofdvoetbalzaken@onssneek.nl

Delen