Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Zaterdag 24 september Start Grote Clubactie

O.N.S. Sneek doet ook dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie, die zaterdag 24 september van start gaat. De jongere jeugdleden (tot en met O15) krijgen allemaal via hun leider een lotenboekje en een verkoopinstructie. De oudere teams krijgen per team een boekje. De meeste loten worden tegenwoordig via de QR-code verkocht. Maar een ouderwetse machtiging werkt ook nog steeds.

Het doel is simpel: zoveel mogelijk loten verkopen, want van ieder lot van € 3 gaat € 2,40 rechtstreeks naar de kas van onze club.

Voor de kopers zijn er ontelbare prijzen, zoals een geldbedrag van € 100.000, een auto en een nieuwe keuken. De uitslag van de verloting wordt 7 december bekend gemaakt.

Ook de verkopers kunnen in de prijzen vallen. Wie minstens 25 loten verkoopt, verdient een medaille van de Clubactie. Ook maken de verkopers die zich opgeven voor de landelijke verkoopwedstrijd kans op een Playstation 5 en nog duizenden andere prijzen. Als klap op de vuurpijl heeft O.N.S. Sneek zelf voor haar eigen 3 topverkopers een extra mooie prijzen in petto.

We wensen iedereen heel veel succes met de verkoop

Hartelijke groet,
Janneke de Haan en Dirk Hiemstra
Coördinatoren Clubactie

 

Delen