Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Zomeractiviteiten ONS Sneek een groot succes!

Zomeractiviteiten ONS Sneek een groot succes! 

Aanstaande vrijdag is het laatste extra trainingsmoment van de zomeractiviteiten. De gehele zomerperiode werden er allerlei leuke voetbalactiviteiten georganiseerd. Extra trainingsmomenten, toernooien op zaterdagochtend, voetbaldagen en clinics. In totaal hebben er zo’n 120 deelnemers meegedaan aan alle verschillende activiteiten. Een geweldig resultaat!

We begonnen de zomerperiode met een extra trainingsblok, bestaande uit drie weken van twee trainingen per week. In deze periode werd er ook een Clinic door SC Heerenveen georganiseerd en was er een mix-toernooi op zaterdagochtend. Het tweede blok van de zomerperiode bestond uit wederom drie trainingsweken van twee trainingen per week en in deze periode werden de ONS Sneek Voetbaldagen georganiseerd.

Het was erg leuk om te zien dat er naast jeugdspelers van ONS Sneek ook veel spelers van andere clubs waren die hebben deelgenomen aan de activiteiten. Wij willen alle spelers bedanken voor hun deelname en de trainers voor het begeleiden van de activiteiten!

Delen