Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

JO11-3 wint de schaal van het Noorderlinge toernooi bij SC Bolsward

Zaterdag 9 juni 2017

Er hing een gezellige sfeer op het veld van Bolsward. We verzamelden met zijn allen bij het Jo9-1 team van ONS die inmiddels al kampioen waren. De tijd begon te tikken en gingen met zijn allen de box in waar duidelijke instructies gemaakt werden. Na een goeie peptalk gingen de jongens het veld op.

Onze eerste tegenstander was SC Leovardia deze ploeg pakte ONS met 4-0 in. De tweede tegenstander was FVC ook deze ploeg hebben we verslagen met 1-2 Toen hadden de jongens even een fijne pauze en het was schitterend weer.  Na even lekker bij te zijn gekomen van de knappe prestatie stonden er nog 4 wedstrijden op het programma.

Nu namen de jongens het op tegen SC Bolsward deze partij was echt even billen knijpen maar gelukkig hebben we de partij niet verloren en bleef aan beide kanten het doel leeg 0-0.

De volgende partij was weer tegen een andere ploeg van SC Bolsward en deze wonnen we met 2-0. Ook voetbal club Mulier moest het met 5-0 tegen ONS afleggen.

De laatste partij kwam er gelijk achter aan en de jongens waren super geconcentreerd en gemotiveerd. En als peptalk winnen is binnen! We moesten tegen het derde team van Bolsward. De motor stond flink aan bij de jongens en er werd knap samenspel getoond. In het begin van de wedstrijd werd gelijk druk gezet door ONS waardoor we het tempo omhoog geschroefd hebben en al snel viel het doelpunt daarna was het hek van de dam en wisten de jongens er nog eens 4 bij te maken 5-0 winst.

Het was een onvergetelijk toernooi en werd uitbundig gevierd.

JO11-3

Delen