Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

ONS Sneek JO15-2 kampioen!

Door een 3-0 overwinning op Delfstrahuizen JO15-1 is ONS Sneek JO15-2 afgelopen zaterdag (18 mei) kampioen geworden in de voorjaarscompetitie.

Met een spectaculair doelsaldo van 53 doelpunten (61 voor en 8 tegen) en slechts 1 verlieswedstrijd kan worden geconcludeerd dat dit team het kampioenschap meer dan verdiend heeft. Ook de bezoekers van ONS Sneek 1 konden de feestelijkheden op veld 3 niet zijn ontgaan. Zie ook de gemaakte foto’s van diverse ouders. Oranje rookbommen en vuurwerk, uitbundige spelers, juichende ouders, emotionele leiders en een trainer die uit zijn dak gaat!

Na de wedstrijd werden de 14 spelers en uiteraard de begeleiders op feestelijke wijze onthaald in de kantine door opa’s, oma’s, vaders, moeders, broertjes en zusjes. Medailles, speeches en cadeaus volgden, georganiseerd door een aantal geweldig ouders. Een mooie en wel verdiende huldiging voor onze jongens. We zijn trots op het prachtige team en deze mooie prestatie. Bedankt Sietze en Roelof voor de fantastische begeleiding en Joas voor de uitstekende technische ondersteuning. Zonder jullie was dit niet gelukt!

                                                                                                                                                             Alle ouders JO15-2

Namens ONS Sneek: Spelers en staf van harte gefeliciteerd met deze fraaie prestatie!

Op de foto – bovenste rij (v.l.n.r.): Roelof Ewen (leider), Tjerk Nauta, Max Ewen, Rutger Minnesma, Thomas Otten, Rudy Meinema, Hermon Tekie, Niels Jaspers, Joas Nauta (trainer) en Sietze Otten (leider)
onderste rij (v.l.n.r.): Simon Abrehaley, Jamil Bakr, Damian Walta, Jorren Stegenga (k), Bernard Molenaar, Tieme Koops en Evert Noorderwerf 

Delen