Schoolreisje ONS Sneek MO15-1 naar Franeker

ONS Sneek MO15-1 – sc Franeker MO15-1
Na een telefoontje van de leider van Franeker MO15 konden wij ons opmaken voor een potje voetbal in en tegen Franeker. Het team van de meiden daar kon nog een plaatsje stijgen op de ranglijst (om zo te promoveren voor de voorjaarscompetitie) dus ze wilden erg graag spelen. Dus snel in de weer om het team bij elkaar te krijgen wat ons gelukkig gelukt is. We moesten in Franeker spelen omdat bij ONS de velden niet meer beschikbaar waren hoewel het voor ons een thuiswedstrijd betrof.
Toen moesten we ook nog vervoerd worden. Gelukkig voor ons wilde de leider van Franeker ons wel rijden met z’n touringcar !!! Volgens afspraak zijn we woensdag j.l. om half zes de bus ingestapt en vertrokken richting de voetbalvelden in Franeker. De stemming zat er al vroeg in, muziekje erbij, supporters mee. Bedankt voor jullie support: Huub, André en uiteraard Robert.
MO15-3
Aangekomen in het tevens mistige Franeker konden we ons rustig voorbereiden op de wedstrijd. Nadat bijna alle lampen aangingen volgde al vlot het eerste fluitsignaal voor aanvang van de wedstrijd. Franeker zette meteen druk naar voren en liet duidelijk merken dat ze wilden winnen maar dankzij onze gelegenheidskeeper in de 1e helft, Marit, hebben we de tegenstander toch zo’n 20 minuten droog laten staan, top. Helaas gingen we met 0-2 de rust in. Na de rust vrolijk verder en al vroeg weer een goal voor Franeker. Het spel ging nog vaak heen en weer, jammer genoeg kregen onze aanvalsters de bal niet achter de keeper. Uiteindelijk is de eindstand 0-5. Klasse gevoetbald meiden !! De beste had deze avond gewonnen.