Aankondiging Nationale Voetbaldag & Seizoensafsluiting

Door de KNVB is dit jaar voor het eerst een Nationale Voetbaldag in het leven geroepen. Deze Nationale Voetbaldag zal plaatsvinden op zaterdag 13 juni 2020. Bij ONS Sneek zullen wij de Nationale Voetbaldag ook op een leuke manier gaan vieren. Wij willen deze graag combineren met een seizoensafsluiting voor de gehele club. Op die manier kunnen we met elkaar het seizoen op een leuke manier afsluiten. De afgelopen jaren organiseerden de teams individueel vaak een afsluiting van het seizoen met ouders en spelers en dit jaar willen wij daar als club graag in faciliteren.

 

Gedurende de hele dag zullen er voor de verschillende leeftijdscategorieën allerlei leuke activiteiten georganiseerd worden. Dit programma zal nog verder uitgewerkt worden en zal t.z.t. met iedereen worden gecommuniceerd.

 

Wij willen jullie in ieder geval alvast vragen om zaterdag 13 juni in je agenda te zetten en om deze datum vrij te houden.

 

Als er al vragen zijn zijn over de Nationale Voetbaldag/Seizoensafsluiting, dan kun je contact opnemen met Hoofd Voetbalzaken, Douwe Jan van der Wal.