Aankondiging relatieavond Jorn Feenstra Toernooi

In de aanloop naar de 10e editie van het Jorn Feenstra Internationaal Jeugdtoernooi wat zal worden gehouden op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei a.s. organiseren we wederom een relatieavond.

De relatieavond zal plaatsvinden op vrijdag 20 mei a.s., aanvang 19.00 uur in de kantine van ONS Sneek. De gastspreker is Hessel Steegstra.

Hessel Steegstra uit Sneek is vanaf augustus 2008 assistent – scheidsrechter bij nationale voetbalwedstrijden en sinds 2013 ook bij wedstrijden in o.a. de Champions League, en bij EK- en WK interlandwedstrijden.

Als vaste assistent van scheidsrechter Danny Makkelie heeft hij al veel Nederlandse en buitenlandse stadions bezocht. Als grensrechter is Steegstra o.a. geweest bij Chelsea – Atletico Madrid en Borussia Dortmund – Internationale. Ook bij wedstrijden van Bayern Munchen en Juventus assisteerde hij. In het weekend is Steegstra een bekende verschijning op één van de Nederlandse voetbalvelden.

Hessel Steegstra, financieel beleidsadviseur bij Veiligheidsregio Fryslan, kan ons door zijn ruime ervaring als grensrechter vermaken met interessante en boeiende verhalen en anekdotes betreffende het 90 minuten hanteren van de vlag langs de lijn.

De inloop is vanaf 18:45u en na afloop is er gelegenheid om met Hessel en overige vrienden en relaties na te praten. Wij stellen het zeer op prijs jullie op deze avond onder het genot van een hapje (aangeboden door Catering Nijdam) en een drankje te mogen begroeten. 

Namens de organisatie van het Jorn Feenstra Toernooi

Douwe Jan van der Wal

info@jornfeenstratoernooi.nl / www.jornfeenstratoernooi.nl