Beste ouders en spelers,
Op vrijdag 26 mei zal het Internationale Jorn Feenstra Toernooi georganiseerd worden bij ONS Boso Sneek. Dit jaar doen er weer fantastische teams mee als Hull City (Engeland), Odense (Denemarken), KV Mechelen (België) en ook Nederlandse topteams als FC Twente, PEC Zwolle en NEC Nijmegen. Lijkt het jou leuk om deze topwedstrijden van heel dichtbij te zien? Dat kan! Wij zijn namelijk nog op zoek naar ballenjongens/meisjes die willen helpen bij het toernooi. Wij hebben jullie echt hard nodig om het toernooi tot een succes te maken, dus het zou geweldig zijn als jullie willen mee doen.
Op vrijdag 26 mei zullen er voor alle jeugdspelers ook leuke activiteiten georganiseerd worden, zodat de hele vereniging kan genieten van dit mooie toernooi ten behoeve van KIKA. Hieronder staat de planning voor deze activiteiten. Op het tijdstip dat jullie staan ingepland voor deze activiteiten is het dus niet mogelijk om als ballenjongen/meisje op te treden. Buiten deze activiteiten om kan dat natuurlijk wel. Meer informatie over deze activiteiten volgt t.z.t.
12:30 – 14:00 uur: F- en E pupillen ONS Boso Sneek
14:30 – 16:00 uur: D-pupillen ONS Boso Sneek

Voor vragen over de ballenjongens/meisjes en het aanmelden kunnen jullie bij Klaas Uil terecht. Zijn mailadres is fam.uil@zonnet.nl.
Wij zouden het heel erg leuk vinden als jullie willen helpen als ballenjongen/meisje. Voor iedereen wordt op de dag wat te eten te drinken geregeld.

Met vriendelijke groet,
Douwe Jan van der Wal

telefoonnummer :06 3401 3951