Het einde van het klaverjasseizoen 2016-2017 zit er weer op. Zes (vooral) zeer gezellige vrijdagavonden zijn voorbij gevlogen. Dit jaar een goede bezetting met minimaal vijf tafels per avond maar hoe meer zielen hoe meer vreugd dus voor degenen die nog twijfelden dit jaar,  we zijn er weer op vrijdag 20 oktober 2017. Kom gerust eens langs ook al wilt of kunt u er maar een enkele keer bij aanwezig zijn. U bent van harte welkom.

Het was dit seizoen een nek aan nek race tussen Tjalling Tjalsma en Jacob Schaper. De klaverjaskoning van afgelopen twee seizoenen Klaas Uil liet het dit jaar wat af weten maar misschien had dat wel een specifieke reden.  Volgend jaar zijn er weer kansen voor een ieder dus weer ook voor Klaas.

Klaverjassen

Uiteindelijk ging Tjalling Tjalsma er met de hoofdprijs vandoor en werd Jacob Schaper tweede. De derde prijs werd gewonnen door Titia Tjalsma.
Al met al een gezellig klaverjasseizoen en we hopen volgend jaar een ieder weer in goede gezondheid te mogen verwelkomen in de kantine bij het klaverjassen!