Maandagavond 14 december sprak MinPres Mark Rutte de natie toe en de inhoud is inmiddels bekend.

Voor ons betekent het dat de kantine sowieso gesloten blijft tot 19 januari a.s.  Alle regels die nu reeds van kracht zijn blijven tot deze datum gehandhaafd. Voor de jeugd blijven de trainingscondities ongewijzigd. Voor de jongste jeugd geldt in verband met de schoolsluitingen dat er geen zaaltrainingen kunnen plaatsvinden. Binnen de jeugd wordt er koortsachtig gewerkt aan een alternatief dat sowieso buiten zal zijn. Hou deze site goed in de gaten!

Voor de senioren blijven de huidige strakke teugels aangehaald tot 19 januari. Sterker nog, er mag slechts in tweetallen getraind worden. Het is aan de trainers om hier invulling aan te geven. 

De KNVB heeft inmiddels aangegeven dat een herstart dus niet op 16 januari kan plaatsvinden en dat men medio januari een besluit hoopt te kunnen nemen over de wijze waarop de competities een restart krijgen. Dat geldt zowel voor de senioren als de jeugd. Voorts meldt de bond trots dat men in beeld is bij de bewindslieden en dat sport nu op de kaart staat…..

Daar zijn we erg blij mee.

Bestuur ONS Sneek