Was het de nieuwe kleding? Lag het aan het mooie weer? Waren het de vooraf weer goed bestudeerde youtube filmpjes? We zullen het nooit weten, maar het tot vrijdagavond prima draaiende Trynwalden werd overklast. Denk aan Duitsland – Brazilië op het WK 2014, zo ongeveer.   In tactisch en fysiek opzicht, maar ook in spelopvatting, fanatisme en plezier.

WhatsApp Image 2018-10-05 at 19.09.33 Ziet er strak uit!

De 2 meegekomen supporters uit Trynwalden klapten nog net niet hun handen stuk, maar respect hadden ze voor de manier waarop de ONS heren voor de dag kwamen. Memorabel moment, want tot aan deze wedstrijd was er niemand vrijwillig komen kijken in de Sneeker Sporthal.

12-1! Twaalf! Douze Points!

WhatsApp Image 2018-10-05 at 21.05.58 Marco had niet zoveel te doen..

Na pakweg 60 seconden lag nummero uno in het netje, welke ook nu weer met luid gejuich door het team werd bejubeld. Dat onderstreepte nog maar eens het fanatisme. Daarna volgde de ene na de andere ‘futsalgoal’. Aanvallen over slechts 3 schijven of juist na langdurig ‘tiki taka’ belandden allemaal achter de dappere keeper ut de Walden. De mannen van Trynwalden konden in de laatste minuut zelf toch nog een goaltje bijschrijven. Welke ze overigens ook wel verdienden.

Al met al kunnen we kort zijn: het was genieten en Polska konden we met 5 doelpunten toch wel man-of-the-match benoemen.

De borrelhapjes werden daarna weer keurig verzorgd in de kantine en daarmee was de week weer rond.

Volgende week komen we opnieuw Workum tegen, alleen dan in de 2e beker knock-out ronde!

WhatsApp Image 2018-10-05 at 21.05.58 (1) Doelpuntje!!