Razende reporter Tim interviewt Rik Reinsma, trainer JO19-1

Iedere maand wordt er een nieuwsbrief verstuurd om alle betrokkenen op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in de jeugdopleiding. Voor deze nieuwsbrief worden iedere maand verschillende betrokkenen geïnterviewd. Het eerste interview werd afgenomen bij Ab en Lienke, die iedere zaterdag bij de kassa zitten bij ONS Sneek. De maand erop werden onze beveiligers Fred en Henk geïnterviewd en ook Marcel en Anja van de kantinecommissie hebben al hun bijdrage geleverd.

Voor de nieuwsbrief van januari 2020 ging Tim langs bij Rik Reinsma, de hoofdtrainer van de JO19-1. De jeugdtrainers bepalen voor een groot deel de kwaliteit van de jeugdopleiding. Zij staan namelijk wekelijks met de spelers op het veld en zetten zich in om iedere speler zo goed mogelijk te ondersteunen bij zijn/haar ontwikkeling. Het aanstellen van goede jeugdtrainers heeft daarom een hoge prioriteit. Rik Reinsma is dit seizoen overgekomen van LSC 1890 en is dit jaar actief als hoofdtrainer van de JO19-1.

Wil jij deze maandelijkse nieuwsbrief in je inbox ontvangen? Geef je mailadres dan door via: http://eepurl.com/gERwyT. De nieuwsbrief van januari staat op het punt om verstuurd te worden!