ONS Boso Sneek O19- Winsum O19

De selectie van de mannen van Chris de Wagt en Joeri van Leeuwen verscheen nagenoeg fit aan de start van de 2e seizoenshelft van de competitie, op het laatste moment nog afzeggingen van Ezekiel Vita en Ruud Jenno Bergsma .
Na 3 oefenwedstrijden , vandaag weer om de punten tegen Winsum O19.
Het werd een lastige wedstrijd voor O19, in het begin van de wedstrijd konden de spelers elkaar moeilijk vinden en de balcontrole en het tempo , waren niet goed en te langzaam.
Dit duurde tot de 23e min. uit een pass van Björn Dijkstra op Tom Arissen, die vervolgens Jan Dommerholt aan het werk zette, scoorde uit zijn voorzet Jelle de Graaf 1-0.
O19 controleerde in dit gedeelte de wedstrijd en scoorde ruim 10 minuten later uit een schitterende aanval over rechts de 2-0 opnieuw Jelle de Graaf.
Dit leek tevens de ruststand te worden, maar in de 43e minuut na balverlies op het middenveld scoorde Winsum de aansluitingstreffer 2-1 .
Ook in de tweede helft hetzelfde beeld als in de eerste helft,
Het lukte O19 niet om de wedstrijd definitief te beslissen , kleine kansen voor zowel Winsum als ONS Boso werden niet benut, zodat de wedstrijd spannend bleef tot de 83e min. toen uit een aanval van O19 wederom Jelle de Graaf scoorde en de wedstrijd beslist was 3-1, kortom in een wedstrijd waar spelers elkaar moeilijk konden vinden , bleven de 3 punten in Sneek.

Volgende week als de weersomstandigheden het toelaten , speelt O19 uit tegen Heerenveen O19
Aanvang 11:00 uur Skoaterwald .