Beste vrijwilligers,

Inmiddels zit het Jorn Feenstra Toernooi erop en kunnen wij met elkaar terugkijken op weer een zeer succesvolle editie van dit toernooi. Via deze weg wil ik jullie allemaal heel erg bedanken voor jullie hulp. Op de toernooidag en in de voorbereiding zijn meer dan 75 vrijwilligers actief geweest (schoonmaak, ballenjongens/meiden, teambegeleiders, catering, wedstrijdsecretariaat, scheids- en grensrechters, lotenverkopers etc). Zonder jullie hulp was het niet mogelijk geweest om dit toernooi te organiseren.

Eén van de mooiste dingen van het toernooi vind ik dat er zoveel vrijwilligers actief zijn om dit toernooi tot een succes te maken. De saamhorigheid, de grote betrokkenheid en de fijne sfeer zorgen er elk jaar voor dat het Jorn Feenstra Toernooi een mooie belevenis is voor alle betrokkenen.

In de bijlage heb ik een foto toegevoegd van de winnaar van deze achtste editie; ADO Den Haag. Ook heb ik een foto bijgevoegd van de overhandiging van de cheque aan KIKA. Met elkaar hebben wij dit jaar wederom een recordopbrengst van €9.488,00 aan KiKa kunnen doneren. Een geweldige opbrengst dat ook onze verwachtingen heeft overtroffen.

Naast deze twee mooie momenten zou ik graag nog een aantal punten willen uitlichten om jullie een impressie te geven van de betrokkenheid rondom het toernooi. Zo hebben de spelers van ONS Sneek O13 en het Regioteam SWF O13 zich allemaal zeer actief ingezet om sponsoren te werven en is er dit jaar wederom met gastouders gewerkt om de spelers een waardevolle ervaring te bieden. Andere spelers verbleven in het AZC was een fantastische samenwerking heeft opgeleverd. Ook is in april een Scholenvoetbal Toernooi georganiseerd voor alle groepen drie en vier, waar zo’n 500 kinderen aan hebben deelgenomen. Met elkaar hebben zij allerlei acties opgezet om geld in te zamelen voor KIKA. Daarnaast hebben dit jaar voor het eerst de vrienden van Jorn Casa Biekwa weer nieuw leven ingeblazen, waar zij met de vrienden van Jorn allerlei consumpties hebben verkocht en daarmee maar liefst €1.400,00 hebben ingezameld! Een fantastische bijdrage en heel erg mooi dat naast de ouders van Jorn ook al zijn vrienden nog zo betrokken zijn.

Ook volgend jaar zullen wij weer allerlei acties initiëren rondom het toernooi om op deze manier bewustwording te creëren in de regio en aandacht te vragen voor het belang en de doelstellingen van KIKA. Op deze manier willen wij een bijdrage leveren aan het doel om in 2025 95{05940be14b0e3068ee5eed29b1ea40ab5eb6f15ec3cd6d03f2943436d3335eab} van de kinderen te kunnen genezen van kanker.

Tot slot zijn wij erg benieuwd hoe jullie het toernooi hebben ervaren. Als jullie tips en/of feedback hebben voor de organisatie voor volgend jaar dan kun je dat aangeven door te reageren op deze mail of door het onderstaande formulier in te vullen.

Feedbackformulier vrijwilligers

De foto’s van het toernooi zullen binnenkort op de website van het Jorn Feenstra Toernooi, de website van ONS en op onze Facebook-pagina geplaatst worden. Heel erg bedankt voor jullie hulp bij het toernooi en hopelijk kunnen wij ook volgend jaar weer op jullie hulp rekenen.

Met vriendelijke groet,

Toernooicommissie Jorn Feenstra Toernooi
Anton Knipper
Kevin Meijer
Eelco Dijkstra
Maarten Poiesz
Germ Knipper
Douwe Jan van der Wal

Foto cheque Rien