Ook goed nieuws!

In deze coronatijd met beperkingen op allerlei gebied en zeker ook voor het voetbal, is het ook wel eens goed met een positief bericht te kunnen plaatsen.

Bij de jaarlijkse kick-off bijeenkomsten in augustus bij de start van het voetbalseizoen waarbij spelers en ouders gezamenlijk worden bijgepraat over onze vereniging en onze plannen, hebben zich ruim veertig ouders opgegeven voor vrijwilligerswerk. Een bemoedigend aantal, vinden wij als bestuur.

Men kon aangeven op welk specifiek terrein men actief zou willen zijn. Dat leverde een mooi gevarieerd beeld op. Helpen bij het schoonmaken, het meehelpen bij jeugdacties, het draaien van kantinediensten, het beheer van de website en kassawerk bij de thuiswedstrijden van het vlaggenschip. Het zijn maar een paar voorbeelden.

Voor ons is het een welkom signaal dat veel mensen bereid zijn om iets te doen voor onze voetbalclub. Natuurlijk zijn en blijven er altijd “vacatures” die nog ingevuld moeten worden, maar dat we zoveel positieve reacties hebben ontvangen geeft hoop voor de toekomst. En het past mooi in ons adagium “ Samen zijn we ONS”

Dinie van der wal

Bestuurslid Vrijwilligerszaken