Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Ontmoet El Sierd vrijdag 4 oktober bij ONS Sneek veiling

Aan alle leden, sponsoren, vrijwilligers, spelers en bekenden van u (en ONS Sneek).Het is bijna zover, vrijdagavond 4 oktober wordt een gezellige avond voor u georganiseerd. Het doel van deze avond is geld inzamelen voor het opknappen van de kleedkamers, tevens gaat een deel van de opbrengst naar KiKa. De veilingavond wordt geopend door de welbekende Sierd de Vos, entertainment gegarandeerd.Het enige wat er benodigd is uw aanwezigheid! Neem uiteraard vrienden, kennissen, familie mee om een fantastische opbrengst te realiseren.Tijdens deze avond kunt un in het bezit komen van unieke items maar ook erg veel betaalbare producten.

  • Diverse orginineel gedragen voetbalshirts (Michel Vlap, Nederlands Elftal 2019 met handtekeningen, PSV met handtekeningen van het team, Van Persie, shirts van Cambuur, Heerenveen en Ajax 1995.
  • Diverse vakanties en weekendjes naar bijvoorbeeld Spanje en de Noord-Hollandse kust.
  • Verzorgde voetbalreizen naar Atletico Madrid en de Bundesliga.
  • Een door Sierd gesigneerd FIFA20 spel (deze week gereleased).
  • Erg veel leuke en betaalbare items van de Sneker middenstand!
  • Originele getekende raceschoenen van Jan Lammers en gesigneerde racehandschoenen van Nyck de Vries (die dit weekend wereldkampion Formule 2 is geworden!
  • Ook nog diverse boeken, gadgets, collectoritems en lekkernijen.
  • Of de voorzitter die uw auto wast, ONS 1 trainer Paul Raveneau die uw amateurelftal traint of een wedstrijd meespelen met het legendarische 5e elftal van ONS. Alles voor de club en het goede doel!

Extra loterij: voor €10 kunt u een lot kopen om kans te maken op een verzorgde voetbalreis naar Newcastle United (loten vanaf heden al te koop, op = op).U kunt nu al zien waar op te bieden is, via deze link: https://issuu.com/veilingopjeclub/docs/veilinggids_ons_sneekKomt u ook? “Zegt het voort”! Wij zijn er klaar voor!Welkom vanaf 19.30 uur, veiling start 20.00 uur.

Delen