Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

ONS Sneek in actie voor lokale middenstand!

5d56dcb2-2127-4bc0-af2e-f4297b8e4c41

Business Club ONS Sneek in actie voor middenstand in Sneek


De lokale middenstand is erg belangrijk voor ONS Sneek. De winkeliers, horeca en andere MKB bedrijven bieden altijd en vaak al vele jaren steun aan ONS.
Maar nu staan veel middenstanders zelf onder grote druk door het coronavirus en alle maatregelen van de zijde van de overheid. Daarom willen wij graag iets terugdoen voor onze sponsoren.

ONS Sneek doet daarom mee aan de Friese Sponsoractie.
Met dit bericht roepen we onze sponsoren op mee te doen aan de bonboekactie die de organisatie Clubplan heeft georganiseerd.

Uitleg van de actie:
* Iedere sponsor  kan zich aanmelden  op www.sponsoractie.nl/Sneek. Hier zijn geen advertentiekosten aan verbonden. Aanmelding voor 8 mei a.s.!!
* Vervolgens wordt er een sponsorboekje gemaakt met waardebonnen van alle middenstanders uit Sneek die meedoen. Dit boekje wil iedereen hebben!
* In mei gaat dit boekje in de voorverkoop. ONS zal dit promoten en alle inwoners van Sneek en omgeving kunnen een boekje bestellen.
* Zodra de corona-maatregelen toelaten dat alle middenstanders weer open gaan ontvangt iedereen het boekje thuis.
* Vanaf dat moment kan iedereen die waardebonnen inleveren bij onze sponsors.

Met deze actie willen we iedereen aanmoedigen om zijn/haar bestedingen in onze eigen plaats te doen en niet via de grote landelijke webshops!

Samen winnen we meer!
In ruil voor onze hulp gaat de opbrengst uit de verkoop van de boekjes naar de kas van ONS Sneek! Samen met u willen wij hier graag de schouders onder zetten.

Aanmelden
Dat kan dus op www.sponsoractie.nl/Sneek

85464163-128a-4d4c-b1c8-2b0c310928fb

Als de sponsorboekjes in de voorverkoop gaan zullen wij alle leden, vrijwilligers en supporters dit via de mail laten weten.


De Werkgroep Wedstrijdsponsoring van ONS Sneek:

Johan Nijdam, Simon Speelman, Hans Feenstra, Jan Sjoerd de Vries,  Tineke de Haan – secretaris en Johannes van der Veen – coördinator.

 

Delen