Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Magreb ’90 maakt seizoen waarschijnlijk af, El Abdellaoui beoogd trainer

De laatste berichtgeving in de diverse media is dat Magreb’90 het competitieprogramma in de Derde Divisie blijft vervolgen. Een ‘nieuwe’ trainer is in beeld, een aantal bestuursleden is opgestapt, men is in beroep tegen een aantal vorderingen en naar verwachting zullen reiskosten weer worden vergoed. In dit scenario blijven de punten ongewijzigd en reizen we na Koningsdag af naar sportpark Papendorp.

Berichtgeving van 247voetbal.nl

Magreb ’90 maakt het seizoen, ondanks de perikelen van de afgelopen maanden, waarschijnlijk gewoon af. Volgens het AD tekent de club beroep aan tegen de naheffingsaanslag van de Belastingdienst en zal het niet haar eigen faillissement aanvragen. Die beslissing kan van invloed zijn op het verloop van de Derde Divisie.

Reiskosten
Recent nog gaven spelers aan liever te zien dat Magreb zich failliet laat verklaren, zodat zij in dat geval deze winterstop nog van club kunnen wisselen. Ze zouden bovendien alleen nog voor Magreb willen spelen wanneer er een reiskostenvergoeding kan worden uitgekeerd. Daar zou wat geld voor beschikbaar zijn gesteld.El Abdellaoui
De club hervat de competitie op 13 januari waarschijnlijk met Mo el Abdellaoui als nieuwe trainer. Hij is de beoogde kandidaat om Jamal Yahiaoui op te volgen. El Abdellaoui was al eerder coach bij de Utrechters, maar moest later vertrekken vanwege teleurstellende resultaten.

Bestuursleden weg
Tenslotte zijn voorzitter Tino Klein en Mohamed Ousrouti afgetreden als bestuursleden. Zij zouden volgens RTV Utrecht geweigerd hebben om hun handtekening te zetten onder het beroep tegen de belastingaanslag van bijna vier ton.

Delen