Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Voorbeschouwing: Blauw Wit’34 – ONS Sneek

Dinsdagavond gaan we op bezoek bij een oude bekende, Blauw Wit’34. Al weer enkele jaren speelt BW’34 op het Wiarda complex te Goutum, de locatie is wat minder bekend voor de ONS-ers.

Waar ONS Sneek afgelopen weekend een trainingskamp had op de Veluwe (sv Epe ‘De Wachtelenberg’) en zaterdag vrij moeiteloos zegevierde op FC Breukelen met 5-0. Ging BW’34 de grens over en belegde een trainingskamp in Düsseldorf. In de winterperiode gezellig vanwege de kerstmarkt, in de zomermaanden attractief vanwege de mooiste kermis van Europa.

ONS Sneek kan beschikken over de bekende groep van de afgelopen periode, al is nog onbekend of Curty Gonzales en Rein Weremeus-Buning weer inzetbaar zijn. Zeker niet inzetbaar zijn Frits Dantuma, Yume Ramos en Renco van Eeken. Verwachting is dat Chris de Wagt een vervolg zal doen op de experimenten van afgelopen zaterdag.

Goed om te weten voor de rokers Onder ONS, dat het sportcomplex Wiarda rookvrij is. Een actie die in samenwerking met de buurvereniging en de Hartstichting is opgezet. Doel is met name om kinderen rookvrij te laten opgroeien. Een prachtig streven van BW’34, een beleid wat overigens ook past binnen de filosofie van de gemeente Leeuwarden.

1003

Natuurlijk kennen we BW’34 van hoofdtrainer Bert Hollander, jarenlang succesvol bij ONS Boso Sneek, en Bob Schepers, uiteraard ook actief geweest in onze vereniging. Het eerste team van BW’34 speelt dit seizoen, en de voorgaande jaren, in de eerste klasse E. Momenteel staat het team op plaats 11 (van de 14). Bert Hollander zal er alles aan doen om zijn selectie weer scherp te krijgen voor de tweede competitiehelft. In dat kader dinsdagavond tegen ONS Sneek en zaterdag tegen SWZ Boso Sneek. Een combi Leeuwarden en Sneek, een samenwerking wellicht in het kader van de samenwerking Culturele Hoofdstad 2018 Leeuwarden en Sneek. Voor de andere leden van de selectie zie: https://www.blauwwit34.nl/282/team-informatie/?sznid=23

Hoofdsponsor van BW’34 is ING. Een partij die recent een succesvolle partner meeting heeft georganiseerd op het sportpark in Goutum. Daarnaast kent BW’34 een maatschappelijke paragraaf, is betrokken in de buurt en BW’34 kent een eigen G-Voetbal team.

Dinsdagavond op het sportcomplex Wiarda (Goutum): Blauw Wit’34 – ONS Sneek. Aanvang: 20:00 ur. Vrij toegankelijk.

 

Delen