Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Aanwezigheid sportfysiotherapeuten Fysio Actief uitgebreid

Vanaf 12 januari zal er ook op de zaterdagen een sportfysiotherapeut van Fysio-Actief aanwezig zijn bij ONS!

Het doel hiervan is om de medische begeleiding van alle spelers van de club zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Mocht je geblesseerd uitvallen dan kan je voortaan snel gescreend worden op je blessures en mocht het nodig zijn, dan kunnen ze gelijk aan de slag met je herstel. Revalidatie zal vanaf heden meestal gewoon op de club plaatsvinden. Er is een nieuwe trainingsruimte in de oude vrouwenkleedkamer en er is er ook ruimte voor veldrevalidatie. Daarnaast kunnen de fysiotherapeuten intensief contact hebben met je trainer over de voortgang van herstel. Zo weet de trainer of hij op jou kan rekenen tijdens de trainingen of wedstrijd. Indien je blessure iets langduriger is, kan worden besproken wanneer verwacht wordt dat jij weer aan kan sluiten bij de groep.

Voor veldrevalidatie zijn ze op afspraak aanwezig op maandag, dinsdag en donderdagavond en op zaterdagochtend.

De gratis inloopuren zijn op dinsdag (van 18:00-19:00u) en op zaterdag (van 10:00-10:45u) waarbij je gescreend kan worden op je blessure (er wordt tijdens dit inloopuur niet behandeld) en indien nodig wordt gelijk een vervolgtraject gepland.

Het inloopspreekuur is toegankelijk voor alle spelers, trainers, leiders, vrijwilligers en bestuursleden van ONS en zonder afspraak.  

 

Delen