Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Arnoud Koster assistent trainer ONS 1 en talentencoach Jong ONS Sneek

ONS Sneek stelt Arnoud Koster (Sneek, 31 jaar) aan als assistent trainer voor ONS 1 voor het komend seizoen. Daarnaast wordt hij verantwoordelijk voor de talenten coaching in de vereniging.

Koster is geen onbekende voor de vereniging. Hij heeft een verleden als speler in de jeugd van sc Heerenveen en is daarna een aantal jaren lid van de A-selectie van onze club geweest. Ook is Arnoud al meerdere jaren trainer van jeugdselectie teams bij ONS Sneek. Momenteel is hij werkzaam als trainer van J-o17-1 waar hij met zijn elftal bovenaan staat en dus goede kans maakt op promotie naar de derde divisie.

Dit seizoen heeft Arnoud vanuit zijn trainersopleiding UEFA-B al stage gelopen bij het eerste elftal en is zijn rol op de trainingsavonden in de loop van het jaar steeds verder uitgebreid.

Arnoud Koster heeft Sport, Gezondheid en Management aan de Hanze Hogeschool in Groningen gestudeerd en is momenteel werkzaam als sportcoördinator, sportdocent op de ROC Friese Poort. Hij is daar verantwoordelijk voor het sportbeleid en het aanbieden van een uitdagende sportomgeving voor medewerkers en leerlingen. Ook heeft hij dit seizoen zijn UEFA-B opleiding bij de KNVB inmiddels succesvol doorlopen.

Arnoud Koster

In de gesprekken die ONS Sneek met Arnoud Koster heeft gevoerd heeft hij een uitstekende indruk achtergelaten. De club is dan ook erg blij een zelf opgeleide trainer toe te kunnen voegen aan de technische staf van ONS 1 en wenst Arnoud veel succes en plezier bij deze nieuwe uitdaging.

 

 

 

Delen