Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Arnoud Koster verlengt zijn contract bij ONS Sneek!

Arnoud Koster heeft zijn contract voor één jaar verlengd, met een optie voor een tweede jaar. De TC is zeer content met de contractverlenging. 

Dit seizoen heeft 65% van de selectie een achtergrond in de eigen jeugdopleiding, komen nagenoeg alle spelers uit Friesland en komt er steeds meer continuïteit in de selectie. Dat willen wij waarborgen door te blijven investeren in een goede organisatie, het professionaliseren van faciliteiten en werkwijzen en het vergroten van de betrokkenheid rondom ONS Sneek 1. 

Bij die koers past een trainer die ontwikkelingsgericht werkt, die jonge spelers beter kan maken en die vooruitstrevend en innovatief is. Wat ons betreft past Arnoud perfect in dit profiel. 

Wij zijn zeer tevreden over hetgeen hij de afgelopen jaren bij de club heeft laten zien. Hij is begonnen als jeugdtrainer, is vier jaar lang assistent geweest bij het eerste elftal en is inmiddels met veel succes bezig aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer. Daarnaast is Arnoud ook betrokken geweest bij een aantal clubbrede projecten vanuit zijn rol als Hoofd Talentontwikkeling, zoals de start van het JO23 elftal. 

Arnoud heeft een duidelijke visie op voetbal en kan dit goed overbrengen op de spelersgroep. Hij laat teams attractief, verzorgd en aanvallend voetbal spelen. Hij draagt bij aan de ontwikkeling van nieuwe en verbeterde programma’s. 

Er was daarom volop draagvlak, bij de selectie, bij de staf en binnen de club om zijn overeenkomst te verlengen. 

Arnoud: “Ik ben er trots op ook komend seizoen hoofdtrainer te zijn van deze prachtige club. Ik mag werken in een fijne omgeving; vertrouwen en ambitie vanuit de vereniging, kwaliteit in de staf en een spelersgroep waar veel rek en toekomst in zit. We hebben de afgelopen jaren samen al mooie stappen gezet en wil dit graag verder uitbouwen. Op naar meer en beter!”

Wij wensen Arnoud heel veel succes en kijken uit naar de verdere samenwerking! 

Technische Commissie ONS Sneek

Delen