Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Begeleidingsteam ONS Sneek 1 zo goed als rond

Met de komst van assistent-trainer Tjalling Bergstra en teammanager Eddy van der Wal en de reeds eerder aangekondigde aanstelling van Jan Arjen Kooi als keeperstrainer resteert alleen nog de invulling van de medische begeleiding op wedstrijddagen. De TC verwacht dit komende week af te ronden.

Tjalling Bergstra is 44 jaar, heeft twee jonge kinderen en woont in Lemmer. De laatste drie jaar was hij hoofdtrainer van CVVO en daarvoor was hij vier jaar eindverantwoordelijke bij vv Oudehaske. Hij bezit het diploma UEFA B en tekent voor één jaar met een optie tot verlenging. Tjalling heeft zowel de opleidingen CIOS als ALO gedaan. Tjalling neemt de taken over van de interimmers Leo de Wagt en Patrick Lip die na het vertrek van Jan Vlap bereid waren aan boord te springen. Wij heten Tjalling van harte welkom bij ONS Sneek.

De nieuwe teammanager Eddy van der Wal behoeft eigenlijk geen nadere introductie. De oud eerste elftalspeler heeft in eerdere jaren ook al ervaring opgedaan met het teamleiderschap bij onze vereniging. Als speler was Eddy vooral bekend als noeste harde werker die op basis van mentaliteit een zeer geliefde speler was bij zowel medespelers als de achterban.  Wij zijn erg blij dat Eddy besloten heeft zich weer in te zetten voor onze club. Hij volgt Eelco Dijkstra en Wierd Voordewind op die gedurende een fors aantal jaren als teammanager fungeerden.

Delen