Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Bijeenkomst KNVB nieuwe pupillenvoetbal bij ONS Sneek

Competitie- en praktijkbijeenkomsten nieuwe pupillenvoetbal

Vanaf komend seizoen (2018/’19) start de tweede fase van de introductie van de nieuwe wedstrijdvormen in het pupillenvoetbal. Vanaf dan gaan ook alle onder 10 t/m onder 12 pupillen spelen in een nieuwe wedstrijdvorm waarbij optimaal spelplezier en voetbalontwikkeling voorop staan. De onder 10 pupillen spelen vanaf het nieuwe seizoen 6 tegen 6 wedstrijden, de onder 11 en 12 pupillen beginnen aan de 8 tegen 8 wedstrijdvorm. Om iedereen goed voor te bereiden op dit nieuwe seizoen pupillenvoetbal organiseert de KNVB de komende maanden speciale informatiebijeenkomsten door heel Nederland.

Competitie-en praktijkbijeenkomsten
Centraal thema bij deze bijeenkomsten zijn de competitie-en teamindelingen. We bespreken met elkaar de diverse mogelijkheden om te komen tot een optimale en gelijkwaardige team- en competitie-indeling. Daarnaast laten we de 8 tegen 8 wedstrijdvorm in de praktijk zien.

Programma

18:30 Inloop
18:45 Aanvang bijeenkomst
19:00 Praktijk: 8 tegen 8 wedstrijdvorm op het veld
20:00 Team-en competitie-indelingen:
Hoe organiseren we dit samen?
21:00 3e helft: mogelijkheid tot stellen individuele vragen aan KNVB-medewerkers
Gratis starterskit
Iedere vereniging ontvangt bij de bijeenkomst één gratis starterskit. Deze bevat allerlei praktische materialen als spelregel- en coachboekjes, instructieposters en een USB met handige informatie waarmee je de nieuwe wedstrijdvormen verder kan introduceren binnen jouw vereniging.

ONS Sneek is één van de verenigingen waar de KNVB zo’n bijeenkomst organiseert en wel op maandag 19 maart. Belangstellende verenigingen kunnen zich aanmelden via deze link:

https://www.coachtool.nl/reg/knvbroadshow.php

Delen