Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Blessurebegeleiding voor alle leden van ONS Sneek nu ook op de club!

Je zult ze ongetwijfeld al eens op de club hebben zien lopen in hun licht blauwe tenues, de fysiotherapeuten van Fysio Actief. ONS Sneek heeft afspraken voor alle leden gemaakt met deze professionele fysiotherapie praktijk. Zo is er op onze club voor iedereen een gratis inloopspreekuur en kun je als lid van ONS Sneek binnen 24 uur op de praktijk terecht. Heb je ergens last van of heb je vragen, dan kun je altijd bij hen terecht.

th2

Inloopspreekuur van Fysio-Actief

Heb jij last van een blessure? Voetbal er niet te lang mee door! ONS werkt samen met Fysio Actief voor optimale blessurebegeleiding. Voor advies, trainingstips en bij vragen kunnen alle leden terecht bij het sportspreekuur van Fysio Actief. Het sportspreekuur is gratis en zonder afspraak toegankelijk. Het doel van het spreekuur is een screening van je blessure of andere sportmedische vragen. Er wordt tijdens het sportspreekuur niet behandeld.

Wanneer? Elke dinsdag van 18:00 t/m 19:00 uur en elke zaterdag van 10.15 – 11.00 uur

Waar? Medische ruimte ONS Sneek – in het gebouw bij veld 4

*met uitzondering van zomer- en winterstop

De kenmerken van Fysio-Actief:

• Sportspecifieke diagnostiek, behandeling en revalidatie.

• Snelle service.

• Actieve aanpak met o.a. actieve sportrevalidatie op het veld.

th

Het spreekuur

Het doel van het spreekuur is een screening van je blessure of andere sportmedische vragen. Er wordt tijdens het spreekuur niet behandeld.

Voor behandeling of revalidatie kun je direct een afspraak maken bij één van de sportfysiotherapeuten, je kunt dan op werkdagen binnen 24 uur terecht. Ook als het niet mogelijk is om langs te komen tijdens de sportspreekuren, kun je direct contact op nemen met Fysio-Actief (tel. 0515–434355) en vragen om een afspraak bij één van onze sportfysiotherapeuten. Ben je nog geen 18 jaar, vraag dan wel eerst toestemming aan je ouders.

Financiering

Het sportspreekuur is gratis toegankelijk. Vervolgbehandelingen (in de vorm van fysiotherapie en/of revalidatietraining) worden, als je aanvullend bent verzekerd, vergoed door je zorgverzekeraar.

Contact

Fysio-Actief Sneek

Kleinzand 147-149

8601 BG Sneek

www.fysio-actief.nl

tel: 0515-434355

 

Delen