Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Communicatie uit het Hart – Steun de ondernemers !

Aan alle zakelijke relaties in het Netwerk van de Business Club van ONS Sneek.

Sneek, april 2020.

COMMUNICATIE UIT HET HART!

Het Corona-virus waart wereldwijd rond. Heel veel mensen, bedrijven en instellingen worden hard geraakt. Dat geldt ook voor diverse bedrijven, die met ONS verbonden zijn.

We ontvangen persoonlijke verhalen van relaties van de Business Club van ONS Sneek over de zware tijd, die hun bedrijven en mensen keihard treft. De pandemie slaat in volle omvang toe, zo merken zij.
De ernst van de situatie is inmiddels overal voelbaar nu bijna het hele maatschappelijk bestel stil ligt en we moeten leven en werken met vele beperkingen.Wij en met ons alle vrijwilligers van ONS Sneek, willen hiermee laten weten aan u, uw bedrijf en medewerkers te denken. Wij leven met u mee en hopen dat er spoedig een eind aan de crisis mag komen.

Wat wij voor u kunnen doen en betekenen? Wij zullen onze leden in ieder geval stimuleren zoveel als mogelijk diensten en producten van onze zakelijke partners af te nemen.
Dat doen we op de site van ONS Sneek en via de sociale media. ONS Sneek heeft zich inmiddels ook aangemeld voor het initiatief van Clubplan. Een actie voor zowel de lokale ondernemer als voor de voetbalvereniging, waar u binnenkort ook meer over hoort.
Heel veel sterkte in de komende tijd. We hopen u over enige tijd graag weer te zien op ons Zuidersportpark.

Met vriendelijke groet

Het bestuur van c.v.v. ONS Sneek
Joan van der Veen – voorzitter

 

 

Het bestuur van de Business Club van ONS Sneek
Jacob Schaper – interim voorzitter

Unknown-3

Delen