Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

De Boer, De Vries en Huisman verlengen, Van der Dam nieuwe keeper

Ale de Boer en Klaas de Vries hebben hun contract bij O.N.S. Sneek met wederom een jaar verlengd. Beide spelers zijn inmiddels al behoorlijk wat jaren bij de selectie te bewonderen en zijn dan ook vertrouwde gezichten binnen de vereniging.

Ale is inmiddels op vele posities inzetbaar. Begonnen als back, later centrale verdediger en ook als aanvallende middenvelder en spits kan hij tegenwoordig worden ingezet.

116

Klaas is op elke positie in de verdediging in te zetten. Al jaren bewijst hij dat hij elke aanvaller de baas kan zijn door zijn snelheid en winnaarsmentaliteit. Beide mannen zorgen daarnaast voor een goede sfeer binnen de selectie en zijn zeker ook in de kantine graag geziene gasten.

110 

Volken Huisman zal komend jaar zijn derde seizoen ingaan. De door de blessure van Barry op dit moment eerste doelman speelde vorig seizoen en dit seizoen al meerdere wedstrijden in de basis. Zowel Volken als de club denken dat er nog genoeg rek zit in de Friese doelman om een nog betere keeper te worden en hij wil dit dan ook graag komend seizoen gaan bewijzen.

 Volken Huisman (Speler Selectie)k

De TC is dan ook verheugd dat deze drie mannen nog een jaar verbonden zijn aan onze club.

Justin van der Dam zal komend seizoen de overstap maken van VV Heerenveen naar O.N.S. Sneek. De relatief jonge, talentvolle doelman is toe aan een nieuwe uitdaging en wil deze graag zoeken op het Zuidersportpark. De 22-jarige Justin is ijzersterk in 1 tegen 1 situaties en is door zijn lengte een imposante verschijning tussen de palen. Hij is naast doelman ook keeperstrainer van de dames van SC Heerenveen en trainer van VV Heerenveen o-17. Ook begeleidt hij walking voetbal en is hij eindverantwoordelijk voor het schoolvoetbal van de gemeente Heerenveen. We zijn dan ook ontzettend blij dat Justin samen met Volken en Barry het keeperstrio voor komend seizoen zal vormen en wensen hem veel plezier en succes bij onze vereniging.

Justin_van_der_Dam_Trainer_Coach 

Patrick Amels en Renco van Eeken zullen O.N.S. Sneek komend seizoen verlaten. Patrick wil weer meer aan spelen toekomen en gaat dat doen bij zijn oude club Zeerobben. Renco kiest na een aantal jaren voor een nieuwe uitdaging en verlaat hierdoor onze club. We bedanken beide mannen voor hun inzet en wensen ze veel succes bij hun nieuwe vereniging.

 

Technische commissie

 

Delen