Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

De Witte Lakenvelder League is begonnen!

Afgelopen zaterdag dromden opa’s en oma’s, vaders en moeders, broertjes en zusjes samen rond het hoofdveld in Tinga voor de aftrap van De Witte Lakenvelder League.

6323

Met een heuse vlaggenparade, muziek en applaus stelden de deelnemers van ONS Sneek en SWZ Boso Sneek zich voor aan het publiek, waarna het natuurlijk tijd werd voor het allerbelangrijkste: samen lekker voetballen.

6331  6326

In de De Witte Lakenvelder League spelen jongens en meisjes van beide verenigingen, onder begeleiding van de Regionale Voetbalacademie, een landencompetitie op zaterdagochtend. De deelnemers, tussen de 4 en 6 jaar oud, ontvingen na afloop uiteraard een bekertje De Witte Lakenvelder-ijs uit handen van de sponsor zelf.

6334

Foto’s: Nico Altenburg.

Galerijfoto: de beide voorzitters Slob en Uil openen samen met sponsor De Witte de Lakenvelder League met een vers en smakelijk bakje Lakenvelder ijs.

Komend weekend wordt er vanaf 9 uur opnieuw een wedstrijdronde gespeeld. Geïnteresseerde spelertjes zijn van harte welkom om te komen kijken. Meer informatie over spelen en aanmelden is ook verkrijgbaar bij de secretariaten van de beide verenigingen.

Delen