Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Delachanche Sabuni, Ewart Ottema, Geoffrey Eekhof, Stephen Adisi, David Bergsma en Jan Rein Boelsma nieuw bij A-selectie ONS Sneek

Delachanche Sabuni, Ewart Ottema, Geoffrey Eekhof, Stephen Adisi, David Bergsma en Jan Rein Boelsma zullen zich komend seizoen bij A-selectie voegen.

 

De 21-jarige middenvelder Delachanche Sabuni komt over van SC Cambuur JO21. Sabuni is een sterke en zeer vaardige middenvelder die het zijn tegenstanders zeer lastig kan maken. Voordat Delachanche zijn overstap maakte naar SC Cambuur speelde hij al enige tijd zijn wedstrijden in het eerste elftal van Broekster Boys, dit deed hij zeker niet onverdienstelijk. Ondanks zijn jonge leeftijd gaf hij menig tegenstander het nakijken.

Ewart Ottema zal de overstap maken van sv Marum naar ONS Sneek. De 22-jarige aanvaller die ook een verleden heeft bij SC Cambuur weet zeer gemakkelijk het doel te vinden en wil deze lijn dan ook maar al te graag door trekken bij ONS Sneek. Ewart is een sterke en zeer vaardige voetballer die altijd voor gevaar zorgt in de buurt van de goal.

De jonge maar zeer gedreven Geoffrey Eekhof (19) komt volgend seizoen onze verdediging versterken. Geoffrey is een technisch vaardige verdediger die zijn duels zeker niet uit de weg gaat. Geoffrey maakt de overstap van SC Cambuur en heeft laten weten er enorm naar uit te kijken om zich verder door te ontwikkelen bij ONS Sneek.

 

Ook Stephen Adisi (27) zal komend seizoen zijn opwachting maken bij ONS Sneek. De ervaren middenvelder komt over van CSV Leeuwarder Zwaluwen waar hij de afgelopen 4 maanden heeft laten zien een vaste waarde te zijn. Voordat hij bij CSV Leeuwarder Zwaluwen kwam, heeft Stephen een periode in Turkije voor Fatih Okmeydani spor gespeeld. Stephen is een sterke centrale middenvelder die zich niet makkelijk laat passeren.

Ook zullen David Bergsma en Jan Rein Boelsma aansluiten bij de A-selectie. Beide maken zij de overstap vanuit de O21. De afgelopen jaren zijn wij intensief bezig geweest met de doorstroming van onze jeugdspelers naar ONS 1 en hier plukken wij nu de vruchten van.

Wij zijn erg blij met de komst van deze spelers en wensen hun veel succes bij onze vereniging.

Helaas zullen Gerben Visser, Niels Nadorp en Sybren Terlouw ONS Sneek alsnog verlaten. De afgelopen periode zijn er een aantal gesprekken gevoerd en dit heeft de heren doen twijfelen over hun eerdere toezeggingen om bij te tekenen.

 

Technische Commissie

 

 

Delen