Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Den Hoedt, Brandsma en Lohman nieuw, Landman en Arissen verlengen

Vanaf het seizoen 2019-2020 zal Jordy den Hoedt het shirt van O.N.S. Sneek dragen. De 22-jarige verdediger komt over van SC Cambuur. De van oorsprong uit Ridderkerk afkomstige speler heeft jarenlang voor de jeugd van Feyenoord gespeeld, nadat hij door die club opgepikt was bij de jeugd van RVVH. In 2016 maakte hij de overstap naar SC Cambuur. Jordy heeft zich bij Cambuur ontwikkeld als verdediger die door zijn snelheid en voetballend vermogen op meerdere posities inzetbaar is. Daarnaast is Jordy een liefhebber van het spelletje waarbij hij zich altijd volledig inzet en over een echte winnaarsmentaliteit beschikt. We zijn dan ook ontzettend blij dat Jordy voor O.N.S. Sneek gekozen heeft.  

 Jordy den Hoedt

Foto: Henk Jan Dijks

Ook Joël Brandsma en Davey Lohman zullen volgend seizoen volledig deel uitmaken van de A-selectie van O.N.S. Sneek. Dit jaar hebben Joël en Davey, beide afkomstig uit de jeugdopleiding van ONS Sneek, het hele seizoen al meegetraind en hebben ze zelfs hun officiële debuut al gemaakt. Voor alle partijen bevalt de samenwerking dermate goed dat de verdediger Joël en de middenvelder Davey zich komend seizoen verder willen ontwikkelen en de club deze beide jongens graag bij die ontwikkeling wil helpen. Het is mooi te zien welke stappen ze beide hebben gemaakt in het huidige seizoen. 

Tiemen Landman zal volgend seizoen wederom op het Zuidersportpark te zien zijn. De van VV De Walde afkomstige linksbenige verdediger heeft in zijn eerste jaar laten zien dat hij veel progressie heeft geboekt. Zowel de club als Tiemen zijn benieuwd of hij nog een volgende stap kan maken. Tiemen is het voorbeeld van iemand die altijd aanwezig is, die durft te investeren in zichzelf en die daar ook de tijd voor wil nemen.  

 Tiemen Hendrik Landman

Tom Arissen zal komend seizoen voor het derde jaar deel uitmaken van de A-selectie. De uit de eigen jeugd afkomstige speler heeft een groot deel van 2018 gemist door een vervelende blessure, maar is sinds kort weer volledig inzetbaar. De in Groningen studerende verdedigende middenvelder speelde voor zijn blessure veelvuldig in de basis en wil dit komend seizoen ook weer gaan doen. 

Tom Arissen 

Als TC vinden we het mooi dat er steeds meer spelers via ONS 2 en Jong ONS Sneek bij het eerste elftal aansluiten. Het zou fantastisch zijn als deze spelers zich dusdanig ontwikkelen, dat we steeds meer spelers kunnen laten aansluiten bij het hoge niveau. Zolang spelers in zichzelf willen blijven investeren en wij ontwikkeling zien richting het eerste elftal, dan willen we onze selectie spelers daar zeker de tijd voor geven. De jeugdafdeling verdient in ieder geval een pluim voor het grote aantal spelers dat de laatste jaren is afgeleverd bij de A-selectie van ONS Sneek.

Technische commissie O.N.S. Sneek 

 

 

Delen