Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Dirk Baron toegevoegd aan A-selectie ONS Sneek

Dirk Baron wordt met onmiddellijke ingang toegevoegd aan de A-selectie van ONS Sneek. Hiermee is de keepersselectie bij ONS Sneek weer compleet.

De talentvolle keeper van onze Jo19-1 heeft zich dusdanig goed ontwikkeld dat hij per direct de overstap naar de A-selectie van ONS Sneek maakt.

Baron speelde tot zijn 14e voor Foarût uit Menaldum en heeft daarna 2 jaar bij FVC onder de lat gestaan. Als o17 speler maakte hij de overstap naar ONS o19 waar hij vorig jaar met Ruben Pijlman (nu Jong Cambuur) het keepen voor zijn rekening nam.

Dirk Baron

Dirk Baron geeft in een reactie aan ontzettend blij te zijn met deze mooie stap en het als een grote kans te zien. Hij heeft erg veel zin om onderdeel te worden van de groep en verder te werken aan zijn ontwikkeling.

Vanuit de Technische Commissie vinden we het een goed teken en groot compliment voor onze jeugdafdeling en onze keeperstrainers dat we uit de eigen opleiding, naast meerdere voetballers, nu ook een jonge keeper naar het niveau van de A-selectie kunnen doorschuiven.

We wensen Dirk dan ook alle succes toe.

Technische Commissie

Delen