Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Douwe Jan van der Wal Hoofd Voetbal Zaken bij ONS Sneek

Vanaf komend seizoen zal Douwe Jan van der Wal de functie van Hoofd Voetbal Zaken bij ONS Sneek gaan bekleden.

Van der Wal is zeker geen onbekende voor de vereniging. De op de Academie voor Lichamelijke Opvoeding opgeleide ONS’er heeft jaren bij onze club gevoetbald. Hij is momenteel voorzitter en toernooidirecteur van de Stichting Jorn Feenstra Toernooi en initiatiefnemer van de Regionale Voetbal Academie.

RVA bij ONS DJ van der Wal

Van der Wal is daarnaast werkzaam als docent Lichamelijke Opvoeding en als Project Coördinator voor Stichting Move. Ook volgt hij nog een Masteropleiding Talentontwikkeling & Diversiteit.

ONS Sneek is verheugd Douwe Jan van der Wal te kunnen verwelkomen als nieuw Hoofd Voetbal Zaken binnen de club. Zijn opleidingen, werkervaring en kenmerkende enthousiasme sluiten goed aan bij de moderne manier van werken die de jeugdafdeling van ONS Sneek kenmerkt.

In een reactie gaf Douwe Jan van der Wal aan ontzettend enthousiast te zijn over de functie en uit te kijken naar de samenwerking met alle trainers en vrijwilligers van de club. “Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan voor ONS Sneek en er met zijn allen voor te zorgen dat we echt het verschil maken voor de voetballers”.

De club wenst hem dan ook veel succes in zijn nieuwe baan.

 

 

Delen