Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Eekhof verlengt! Ook hij speelt t/m 2026 in het oranje!

Geoffrey Eekhof hoefde niet lang na te denken over het voorstel van de TC voor contractverlenging. Hij gaf direct aan voor twee seizoenen te willen bijtekenen, omdat hij het erg naar zijn zin heeft bij de club. Hij voelt zich thuis en is zeer te spreken over de band met de spelersgroep en met de trainersstaf. Het is een jonge groep met veel potentie, waar nog een hoop rek in zit.

Geoffrey speelde in de jeugd bij Heerenveense Boys en maakte toen de overstap naar SC Cambuur. Daar kwam hij uit in de JO17, JO19 en de JO21. Na SC Cambuur maakte hij in 2022 (vorig seizoen) de overstap naar ONS Sneek.

Geoffrey wordt door trainer Arnoud Koster veelal opgesteld op de rechtsback positie, maar kan ook als centrale verdediger goed uit de voeten. Geoffrey is verdedigend zeer sterk en heeft ook aanvallende kwaliteiten. Hij is een zeer stabiele en betrouwbare speler en straalt veel plezier uit in zijn spel.

Wij zijn blij dat we ook de komende jaren nog van Geoffrey kunnen genieten op het Zuidersportpark. Wij wensen hem veel succes!

Technische Commissie ONS Sneek

Delen