Fenna Meijer: international uit de gelederen van ONS Sneek

International in gelederen ONS Sneek

Super trots zijn wij als club dat we een echte international in de gelederen hebben. Zondag 9 en dinsdag 12 juni heeft ons lid Fenna Meijer (afgelopen seizoen JO15-1) met Nederlands elftal MO15 mee mogen doen in een tweeluik oefeninterland tegen USA. Onder leiding van KNVB-coach Marleen Wissink (oud keepster van Nederlands elftal) werd het zondag nog 2 – 1 voor de Amerikaanse meiden. Afgelopen dinsdag werd het op het veld van SC Woerden 2 – 2. In de laatste minuten werd een 2 – 1 voorsprong verspeeld.

Naamloos

USA is een aanvallende ploeg die met snelle combinaties via de zijkanten opkomt. Fenna Meijer was dinsdag aardig op dreef. In de eerste helft haalde ze een bal van de lijn. Met haar verdediging functioneerde ze uitstekend. Bondscoach Wissink was dan ook super trots op haar meiden getuige haar reactie op de website van de KNVB. “De meiden mogen echt trots zijn wat ze in deze twee wedstrijden hebben laten zien”, vond KNVB-coach Marleen Wissink. “Spelen tegen een tegenstander van dit niveau is een ontzettende uitdaging voor ze. Dat hebben ze echt heel goed gedaan.”

Fenna: de club is super trots op jouw. We hopen nog lang van je te genieten op ons Zuidersportpark.