Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Geanimeerde KerstBingo 2017

Het was een geanimeerde samenkomst van vele O.N.S.-ers, en bevinding was dat we weer een mooie avond hebben mogen beleven als club. Doel was een gezellige avond, en dat doel is zeker gerealiseerd, dit door de betekenisvolle bijdrage van de aanwezige O.N.S.-ers en symphatisanten. De vele waardebonnen gingen als zoete broodjes van de toog, dank aan onze sponsoren; maar evenzo werden de drie prijzentafels goed bezocht door de deelnemers. Een bijzonder punt was toch wel dat alle aanwezigen met een prijs naar huis mochten gaan. In totaal waren er 250 prijzen (waarvan een aantal aangeboden door sponsoren).

‘Gelukkig’ was er een valse Bingo in de zaal, en de regel is dan bekend: “Het zingen van het O.N.S.-lied” (versie Aat Daale). Mooie was dat spontaan een aantal jonge dames bijviel, maar ook een aantal 50+ heren; die uit volle borst het lied ten gehore brachten. Overigens was de zaal ook niet afwezig in de vocale bijval.

De Kantinecommissie (die flink had uitgepakt met fraaie kerstversiering) was actief achter de bar en in de keuken, dat viel uiteraard goed in de smaak. Dank daarvoor.

Evaluatiepunten zijn welkom bij de KerstBingo commissie (en alvast een goede Kerst).

IMG-20171216-WA0026

Een aandachtige zaal luisterend naar de getallenreeks van BM (BingoMaster) Wicher de Boer.

IMG_20171216_182943

De eerste ronde (nog zonder waardebonnen aan de toog).

 

Delen