Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Gehele staf ONS 1 gaat door

Naast hoofdtrainer Arnoud Koster hebben inmiddels ook onze assistent trainer Germ de Jong en keeperstrainer Jan Arjen Kooi hun contract met de club verlengd. Beiden zijn dus ook komend jaar op en om het veld bij ONS 1 te vinden.

Zowel Germ als Jan Arjen hebben het momenteel erg naar de zin bij ONS Sneek. Tijdens de gesprekken bleek dat ze een prima onderlinge samenwerking ervaren. Ze vervullen beide inmiddels een belangrijke rol in de technische staf. Ook de spelersgroep gaf eerder bij de TC aan graag met de gehele trainersstaf verder te willen. Dat is bij deze geregeld.

 

Dat de sfeer zowel op als om het veld goed is bij ONS 1 uit zich ook in het feit dat onze beide teammanagers Eddy van der Wal en Gerard Grondsma en de beide materiaalmannen Martin de Jong en Germen de Jong er volgend jaar ook weer bij zijn.

Op de foto ontbreekt Martin de Jong

Deze vrijwilligers verzetten wekelijks bergen werk rondom het eerste elftal, alles achter de schermen. Als club zijn we er erg blij mee dat we zulke gepassioneerde en kwalitatief goeie mensen bij ons eerste elftal als staf hebben.  Ook voor hen geldt dat zij de onderlinge samenwerking als prettig ervaren. En niet onbelangrijk, er wordt veel plezier gemaakt bij de activiteiten die ze samen met de spelers en technische staf ondernemen.

De gesprekken met alle partijen zijn vlot en in een erg positieve sfeer verlopen.

Als technische commissie zijn we zeer tevreden dat we deze succesvolle samenwerking van de gehele staf bij ONS 1 zo voort kunnen zetten en wensen we iedereen daar veel voetbalplezier bij.

Delen