Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Gratis entree over-en-weer bij SWZ Boso Sneek en ONS Sneek

De besturen van ONS Sneek en SWZ Boso Sneek hebben, op advies van de Commissie Samenwerking, besloten de leden van beide verenigingen over en weer gratis entree te verschaffen voor alle competitiewedstrijden van hun eerste elftallen.

Leden, donateurs en sponsoren van beide clubs kunnen op vertoon van hun leden- of sponsorpas, met ingang van het huidige seizoen, op zaterdag naar de thuiswedstrijden van ONS Sneek en op zondag naar SWZ Boso Sneek. Bekerduels vallen niet onder de regeling.

“Aankomend weekend hebben we direct twee mooie affiches”, aldus ONS Sneek-voorzitter Klaas Uil. “Zaterdag komt Capelle bij ons op het Zuidersportpark op bezoek en zondag ontvangt SWZ Boso Sneek DHC uit Delft in Tinga.” Zijn collega-voorzitter bij SWZ Boso Sneek, Frank Slob, vult aan: “Meteen een prachtige gelegenheid voor onze beider leden om het topamateurvoetbal, dat wij als verenigingen in onze regio aanbieden, te bezoeken. We gaan er als Sneker clubs een mooi voetbalseizoen van maken!”

Beide verenigingen werken sinds het seizoen 2016-2017 intensiever samen, met een gezamenlijke Commissie Samenwerking als adviesorgaan. De vrije entree voor elkaars leden is een van de voordelen van deze insteek. Andere voorbeelden zijn dit seizoen onder meer de gezamenlijke invulling van senioren-vrouwenteams, de F-leaguecompetitie en het ontwikkelen van een gezamenlijke jeugdvoetbalvisie.

Delen