Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Hoofdveld ONS Sneek opnieuw afgekeurd

Ondanks een tweetal behandelingen, met een nieuwe methodiek, is het hoofdveld wederom door de KNVB afgekeurd. Met de wedstrijden tegen vv Capelle en FC Twente voor de deur een pijnlijke situatie voor de vereniging en ook de gemeente. Zelden komt het voor dat de KNVB een veld moet afkeuren vanwege onvoldoende onderhoud aan de velden. Alle betrokken partijen gaan om tafel om de situatie te bespreken. De eerder toegezegde substantiele verbetering aan het hoofdveld is hedenmiddag helaas onvoldoende gebleken. Het veld is niet alleen voor wedstrijden van de jeugdleden afgekeurd, maar ook voor de wedstrijden van  senioren en ONS Sneek 1. Nog onbekend is hoe en op welk veld we onze leden, en uiteraard ook onze gasten, sportief in beweging kunnen krijgen. We hopen op een zeer spoedige oplossing. In het LC-bericht de reactie van ONS Sneek voorzitter Klaas Uil.

Zie ook bericht www.lc.nl

ONS-verdediger Klaas de Vries in actie tegen Hoek op het omstreden kunstgrasveld van ONS. FOTO HENK JAN DIJKS

ONS-verdediger Klaas de Vries in actie tegen Hoek op het omstreden kunstgrasveld van ONS. FOTO HENK JAN DIJKS

Het hoofdveld op het Zuidersportpark van de Sneker derdedivisionist ONS is maandagmiddag opnieuw door de KNVB afgekeurd.
De inspectie vond om twee uur plaats en kon de toets der kritiek opnieuw niet doorstaan. De voetbalclub steggelt met de gemeente, de beheerder van het veld, al langere tijd over de aanleg van een nieuw kunstgrasveld.

Vorige week heeft een extern bedrijf de kunstgrasmat, die zo goed als versleten is, gerevitaliseerd. Maar dat is niet afdoende gebleken. ,,We gaan nu maar weer met de gemeente in conclaaf hoe het nu verder moet’’, zei ONS-voorzitter Klaas Uil. ONS speelt zaterdag thuis tegen Capelle en zal zo goed als zeker opnieuw moeten uitwijken naar een bijveld.

Delen