Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Hoofdveld

Eindelijk is het zover en zal ons hoofdveld worden voorzien van een nieuwe toplaag. Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling. De hoofdaannemer is Antea group. De werkzaamheden zullen donderdagmorgen a.s. beginnen met het verwijderen van de oude toplaag. De achteringang van ons complex is de aan- en afvoer route van de bedrijven.

1. Verzoek om met parkeren van de auto’s hier rekening mee te houden. Zo zijn er al rijplaten neergelegd. Voor dienstwerkzaamheden: gebruik bij achteringang de parkeerplaats waar bij thuiswedstrijden de sponsoren staan.

2. Het parkeerterrein net buiten ons hek bij de achteringang wordt een opslag plaats. Dit is voor de vrachtwagen makkelijk bereikbaar. Houd deze parkeerplaatsen vrij.

Trainen op veld 2 en 3 totdat gemeente bericht doet , hou de site in de gaten. Niet op veld 4 trainen. Deze is alleen bestemd voor wedstrijden.

Op de site wordt de einddatum einde trainingen vermeld opdat onze accommodatie mensen en schoonmaaksters ook van een wel verdiende vakantie kunnen gaan genieten.
Na de zomerstop kunnen we los op ons nieuwe kunstgras voorzien van groene kunststofkorrels. Dus niet meer de rubbergranulaat.

Wij rekenen op ieders medewerking dat de werkzaamheden geen vertragingen gaat oplopen.

Het bestuur.
images

Delen