Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Jong ONS Sneek – sc Heerenveen o19 2-4

Dinsdagavond speelde Jong ONS alweer haar 4e en tevens laatste oefenwedstrijd van dit voetbalseizoen. Ditmaal was SC Heerenveen o19 de tegenstander op het eigen Zuidersportpark.

De jonkies uit Heerenveen begonnen goed aan de wedstrijd. Men nam al snel een 0-2 voorsprong en wist met attractief spel het Jong ONS behoorlijk lastig te maken. Een verzorgde opbouw van achteruit, het dynamische spel en de beweeglijkheid op het middenveld en de individuele klasse voorop. Dit kwam oa tot het uiting bij het 3e doelpunt. Met een weergaloze bal van achteruit werd de linkeraanvaller bereikt, die de bal direct op de pantoffel nam en keeper Dirk Baron kansloos liet. Kort daarvoor leek ONS net iets meer grip te krijgen op de wedstrijd. Genridge Prijor wist zelfs, na een goede individuele actie, de aansluitingstreffer te maken.

Na rust kwam ONS beter uit de startblokken. Het initiatief werd genomen en ditmaal had SC Heerenveen moeite om druk te krijgen op de opbouw. Via een strafschop, opnieuw Genridge Prijor, kwam de stand op 2-3. ONS ging op zoek naar de gelijkmaker, maar door een prachtig afstandsschot van een meter of 40 werd aan die illusie een einde gemaakt en de stand op 2-4 gebracht. ONS probeerde het nog wel, kreeg ook goede kansen, maar gescoord werd er niet meer. Eindstand 2-4.

Hiermee komt er een einde aan de activiteiten omtrent Jong ONS voor dit seizoen. Wij kijken met tevredenheid hierop terug. Het bij elkaar brengen van spelers uit verschillende lichtingen en onze spelers een podium geven waarop zij hun talent kunnen tonen onder weerstanden, die voornamelijk bestonden uit BVO tegenstanders.

 

 

Delen