Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Joran Swart verlengt met twee seizoenen bij ONS Sneek!

De TC is zeer content met de verlenging van Joran Swart. Joran is een speler met verdedigende kwaliteiten, kan goed meevoetballen en er kan gezegd worden dat hij momenteel uitstekend in vorm is. Als aanvoerder is hij een dragende speler voor het elftal, zowel binnen als buiten de lijnen. Hij tekent bij voor de seizoenen 2024-2025 en 2025-2026 en blijft daarmee t/m medio 2026 verbonden aan ONS Sneek.

Joran speelt sinds 2021 bij ONS Sneek en hij heeft het erg naar zijn zin. Hij gaf aan enthousiast te zijn over de potentie die hij ziet in de huidige selectie, de samenwerking met de technische staf en het beleid dat de club momenteel voert. Hij hoefde dan ook niet lang na te denken over het voorstel vanuit de TC.

Joran heeft jaren in de jeugdopleiding van SC Heerenveen gevoetbald. Daarna ging hij naar PEC Zwolle en in 2020 maakte hij zijn debuut voor Go Ahead Eagles.

Met de verlenging van Joran begint de selectie voor het seizoen 2024-2025 al aardig vorm te krijgen. Mede doordat negen spelers uit de huidige selectie meerjarige overeenkomsten hebben, en omdat Tim ten Voorde vorige week voor twee seizoenen heeft bijgetekend.

Technische Commissie ONS Sneek

Delen